Humanhabit blev Lyson

      Inga kommentarer till Humanhabit blev Lyson

Sveriges tryggaste ljusspecialist började som Humanhabit 2007 och har sedan dess sålt belysning av många olika slag på nätet. Nu, mer än 10 år senare, blev det dags för ett namn byte och du hittar dem numera via https://www.lyson.se/ men givetvis med samma expertis och kunskap när det gäller belysning.

Man vill förknippas med samma tillförlitlighet som man alltid gjort, både när det gäller produkter men framförallt också service. I alla branscher så finns det alltid dem som inte är experter och då ska man som verksamhet alltid finns där, som ljuset i tunneln – bokstavligen denna gång. Man vill verkligen fortsätta bygga på vad man alltid har varit och se till att fortsätta erbjuda ett brett utbud vad gäller allt från arbetsljus, varningsljus, extraljus, Xenon, LED-ramper och mycket, mycket mer.

Kärnan är Xenon och LED

Det var just Xenon och LED-belysning till fordon som personbilar, transportbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner som https://www.lyson.se/ ville locka till sig. Det handlar på så vis om att erbjuda dig som kund bästa tänkbara service längs vägen, i sin tur leverera varorna av hög kvalitet med högklass på prestandan och knyta ihop detta med en mycket god köpupplevelse. Man gör det genom att jobba med väldigt noga utvalda tillverkare och varumärken som dem vet håller en hög klass och framförallt klarar av vårt nordiska klimat. För det kan bli problem ibland, det vill jag lova.

 

När det gäller att köpa belysning så är det viktigt att köpa rätt och oftast därför redan innan veta vad man ska ha. Med andra ord är servicen i detta fall hos https://www.lyson.se/ det som i slutändan spelar störst roll. Fokus ligger på kundnöjdhet och det tror jag dem gör alldeles rätt i för att ta sig framåt och helt enkelt fortsätta leva som det självklara valet av belysning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 1se