Allt för att köra MC säkert

Nu när det börjar bli vår är vi många som längtar efter att rulla ur våra hojar ur garagen. Däremot är det viktigt att när vi kör preimärturen vara försiktiga. Ibland har dem inte hunnit soppa gatorna och det blir riktigt farligt att åka på rullgruset och kanske helt plötsligt behöva bromsa in hastigt. Att redan nu börja kolla på MC hjälmar från SMX Sports kan därför vara ett utmärkt sätt att skydda dig själv.

Dels så kan jag rekommendera hjälmarna från SMX Sports med den anledningen av att dem har ett fantastiskt brett sortiment. Här kan du hitta MC hjälmar i många olika färger men framför allt olika modeller så som öppningsbara mc hjälmar, adventure hjälmar, öppna hjälmar, integralhjälmar men även tillbehör som du kan tänkas behöva. Du kan även beställa hem rengöring som gör att du kan hålla hjälmen snygg länge.

Vilken ska man ha?

När när det gäller att välja MC hjälmar från SMX Sports så kan det vara ganska svårt. Inte för att något är dåligt utan snarare för att det finns många att välja bland och dem är av både hög kvalitet men framför allt ett rimligt pris. Dessutom är prisklassen även den bred och gör att man helt enkelt att kan fundera själv hur mycket man är beredd att lägga på en hjälm. Vissa kanske vill lägga flera tusenlappar medan andra endast bryr sig om säkerheten i den mån att det inte får kosta alldeles för mycket.

Min favorit är den öppningsbara hjälmen eftersom du kan öppna den ned till och låta den bli lite mer öppen när du kör. Detta för att vi oftast åker ned till Europa på hojen och där är det inte riktigt lika svalt som här på somrarna. Men ta en titt så hoppas jag du hittar din favorit!