Dags att släpa båten till sjön

Dags att lägga i båten inför säsongen. Har en eka med 10hk motor som agerar fiskebåt i sjön varje år. Nu när det äntligen börjar bli lite varmt ska jag sjösätta den. Har båten förvarad i Skene, så behöver åka dit och hämta hem den. Det saknas lite reservdelar till släpet, ska kolla om möjligtvis det är något som kan finnas hos Valeryd.se, de ska visst ha reservdelar för släpvagnar i sortimentet.

Varför har jag en båt, är det bara för fiske? Nej, det blir mycket fiske under säsongen men jag gillar väldigt mycket att åka kring i sjön och besöka olika platser. Har flera vänner som bor längs sjön och båten är smidigaste fordonet för att ta sig ut till dem.

Det är lite arbete med att ha en båt, i år ska jag reparera sittplatserna och måla om båten inuti. Klarar mig ändå ganska bra jämfört med min kusin som har en båt vid havet. Han får bottenmåla båtskrället varje år, eftersom havet nöter hårt på båten och det blir mycket påväxt varje år under båten när den är i havet.

Nu ska jag ta tag i släpvagnen och kika efter reservdelar på Valeryd.se. Om du själv är ute efter en släpvagn kan jag rekommendera dig att köpa en begagnad, finns ett bra urval runt om i landet. Spana in hemsidan Blocket.se, där hittar du ett gäng släpvagnar i olika utföranden. Ofta finns det lite utrymme för att pruta på priset, speciellt om du kan tänka dig köpa en släpvagn under höst eller vinter, då är ofta utbudet större än efterfrågan.

Om du har behov men inte vill köpa en släpvagn går det alltid att hyra på en närliggande mack. Ofta får du betala ett pris per timme som du lånar släpvagnen.