Förbereder inför sommarens motorcykelsemester

Äntligen börjar det dra ihop sig för gängets årliga MC semester. Vi åker varje år ett stort gäng med motorcykel och stannar på olika ställen i Sverige. Ibland har vi med oss tält och ibland tar vi in någonstans över natten, det beror lite på väder och miljö. Det härliga med MC semester är att man åker tillsammans på massor av vackra små vägar och upptäcker nya platser tillsammans. Man kommer liksom närmare naturen än vad man gör när man åker bil och gemenskapen gör att det blir lite extra härligt att fara på den typ av semester.

Viktigt med Mc service för att hålla hojen i bra skick

Inför trippen så behöver jag dock lämna in hojen på MC service för att skadereparera en liten påbackningsolycka som skedde för ett tag sedan. Sen är det även dags för den årliga servicen som alltid är skönt att ha avklarat innan man ger sig iväg på en längre resa. De flesta mc service verkstäder erbjuder service även för andra maskiner och fordon så som släpkärror, trädgårdsmaskiner och mopeder vilket jag tycker känns skönt eftersom det visar på bred kompetens och kunnig personal.

Som ni hör är jag väldigt mån om att min motorcykel hamnar i bra händer. Lika viktigt är det att man åtgärdar sina skador och håller sina tider för service så att man inte förstör sin MC. Jag har nämligen förhoppningar om att den skall hålla i många år framöver och se hundratals nya ställen innan det är dags för den att kasta in handduken.
Inför sommarens semester har vi fått ett tips om att besöka höga kusten, det ska tydligen vara riktigt fin natur att se där och det skall även finnas ett trevligt hotell precis vid havet. Men det närmar sig med stormsteg och nu är det endast en service och två arbetsveckor kvar innan det bär av.