Biltvätt i Nybro

När jag köpte min BMW 320 för några år sedan så var den bara 2 år gammal. Jag är inte direkt känd för att ta väl hand om mina stackars bilar jag avverkar under ett par års tid. Jag älskar däremot att köra bil! Det lustiga var att jag var på tjänsteresa med en kollega som tog tjänstebilen till företaget vi skulle besöka. Även tjänstebilar blir smutsiga, tro det eller ej, så när vi var på väg hemåt fick min kollega syn på ett väldigt bra erbjudande ”Biltvätt i Nybro, handtvätt eller maskintvätt” och sedan stod det ett kraftigt rabatterat dagserbjudande. Jag minns inte varför men det var ett bra pris.

Biltvätt – handtvätt eller automat?

Min kollega frågade om det var ok att han åkte in och lite snabbt körde igenom tjänstebilen i biltvätten när vi ändå var där. Helt ok, vi hade en diskussion om biltvätt en stund där jag försökte övertyga honom att istället lämna in bilen på handtvätt när vi kom hem, men han valde automattvätt. Det var ju trots allt inte hans bil (taskigt jag vet). När min kollega körde in bilen i biltvätten passade jag på att skutta ur bilen och njuta av solen några minuter.

Bilförsäljning vid biltvätten

Det fanns en bilförsäljare i närheten som fångade mitt intresse, jag är som sagt väldigt svag för bilar och plötsligt stod jag bara där bland bilarna och kollade. Jag hade en Volvo v50 hemma redan men jag var inte så nöjd med den bilen, så kika skadar ju aldrig, eller hur? Där stod ett par stycken intressanta bilar men med alldeles för hög prislapp, 200-tusen hade jag absolut ingen lust att betala, jag hade nog tänkt mer runt 100-tusen. Men plötsligt står den bara där, en svart BMW320 och bara blinkar mot mig med sina snygga strålkastare. Jag kan tala om att det blev en väldigt snabb affär! Jag slog till direkt och köpte bilen för 130 papp och körde den hem samma dag. En impulsiv affär men väldigt bra, bilen har jag fortfarande kvar efter fem år och älskar den lika mycket än.